Schaakseizoen voor Tornado gaat beginnen

Foto: Schaakvereniging Tornado

Op vrijdag 4 september 2015 begint ook voor Schaakvereniging Tornado het nieuw seizoen. De schaakvereniging begint met een Algemene Ledenvergadering. Schaaklocatie is IKC De Kubus aan de Ooievaarstraat 1 te Druten.

Schaakvereniging Tornado uit Druten begint op vrijdagavond met het nieuwe schaakseizoen. De schakers beginnen met een Algemene Ledenvergadering. De vereniging zal ook kort stilstaan bij het overlijden van Ad Beekers, een gewaardeerd lid van de vereniging die op 25 augustus is overleden.

Voor schaakvereniging Tornado zal het een uniek seizoen worden. Net als seizoen 2014-2015 zal de vereniging meedoen met maar liefst 4 teams aan de OSBO-competitie. Wel schaken twee teams tegelijkertijd in de derde klasse.

Jubileumjaar

De schaakvereniging is in 1967 in Beneden-Leeuwen opgericht. Dit wil zeggen, dat in 2017 het 50-jarig bestaan gevierd zal worden. Hiervoor kunnen geïnteresseerden een schaakveld sponsoren, in de trend van ‘De club van 64‘.

Schaakvereniging Tornado heeft de speelavond op vrijdagavond in IKC De Kubus aan de Ooievaarstraat 1 te Druten. De jeugd begtint doorgaans om 18.30 uur met de lessen, waarna er nog een potje geschaakt kan worden. Vervolgens beginnen de senioren om 20.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.svtornado.nl.

Meer schaaknieuws

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen