Conceptindeling bekend voor twee teams van Schaakvereniging Tornado

Schaakpartij
Schaakpartij
Foto: Redactie Druten/Schaakvereniging Tornado

De wedstrijdleider van de Oostelijke Schaakbond (OSBO) heeft de conceptindeling van de schaakcompetitie 2015-2016 bekend gemaakt. De conceptindeling geldt voor de promotieklasse tot en met de derde klasse. Tornado speelt voor het eerst met een jeugdteam in de derde klasse.

De wedstrijdleider van de Oostelijke Schaakbond (OSBO) heeft de conceptindeling van de schaakcompetitie bekend gemaakt. Tijdens seizoen 2015-2016 spelen twee teams van Schaakvereniging Tornado in de derde klasse. Een van deze teams zal het jeugdteam zijn, dat afgelopen seizoen op glorieuze wijze promotie wist af te dwingen.

Tornado 1 en Tornado 2J

Het vlaggenschip van Tornado is ingedeeld in een poule met regionale tegenstanders. Het eerste team zit in een poule van 7, waardoor er elke speelronde een team vrij is. De Toren Arnhem 7J, ASV 9, De Cirkel 2, Bennekom 3, Wageningen 5 en Dodewaard 1 zijn de tegenstanders van het eerste team. De slotronde wordt gehouden in Ede bij De Cirkel.

Het jeugdteam debuteert in de derde klasse, eveneens tegen regionale tegenstanders. UVS 6, SMB 5, De Elster Toren 3, Het Kasteel 3, Millingen 1, ASV 8 en PION 4 zijn de tegenstanders van de jeugdige talenten.

De indeling van de overige twee teams is nog niet bekend. Wel is bekend, dat deze teams uit viertallen zal bestaan, omdat deze uitkomen in de vierde klasse van de OSBO-competitie. De bezetting van de teams is ook nog niet bekend gemaakt.

Meer schaaknieuws

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen