Patrick Wijono wint groep 4 bij IJsco-toernooi in Wijchen

Op zondag 3 mei werd er door Schaakvereniging Het Kasteel het Wijchens Jeugdschaaktoernooi georganiseerd. Het was de 8e editie van dit toernooi, dat werd georganiseerd in Wijkcentrum Wijchen Zuid. Tornado-schakers Patrick Wijono, Michiel van Deursen en Bas Zondag vielen in de prijzen.

In het wijkcentrum Wijchen-Zuid, het thuishonk van Schaakvereniging Het Kasteel, werd het 8e Jeugdschaaktoernooi georganiseerd. Het toernooi kende dit jaar een internationaal tintje, doordat in groep 1 de Duitser Kevin Verfürth uit Kleef meedeed. In de hoogste groep won deze Duitser ook het toernooi voor Artur Maters en Tobias de Vries.

Patrick Wijono wint in groep 4

De 70 deelnemers werden naar speelsterkte verdeeld over acht groepen. In de vierde groep won Patrick Wijono, voor Jian van de Pol en Mats de Jong. In de tweede groep werd Michiel van Deursen derde en in de achtste en laagste groep legde Bas Zondag eveneens beslag op de derde plaats.

Noemenswaardig is de prestatie van debutant Thomas Hol te noemen in de achtste groep. Hol deed voor het eerst mee aan een toernooi en legde beslag op een gedeelde 4e plaats.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen