Schaakvereniging Tornado organiseert zomerschaakavonden in ’t Zwaantje te Deest

Foto: Schaakvereniging Tornado

Schaakvereniging Tornado roganiseert ook in 2015 weer zomerschaakavonden, om het publiek in aanraking te laten komen met de schaaksport. De avonden worden dit jaar op elke woensdag gehouden in Café ’t Zwaantje te Deest. Er wordt gespeeld volgens een zogenoemd rapid tijdschema.

Vanaf woensdag 8 juli wordt er in de zomer geschaakt in Café ’t Zwaantje te Deest door de schakers van Schaakvereniging Tornado uit Druten. Tijdens deze zomermaanden worden er op de woensdagen schaaktoernooitjes georganiseerd. Bij deze toernooien zijn niet-leden van Tornado ook van harte welkom. De deelname is gratis.

Tijdens deze toernooitjes worden per avond drie partijen gespeeld van 20 minuten per persoon per partij. Na elke avond worden de behaalde punten bij elkaar opgeteld en de eerste drie van de avond winnen een prijs. De prijswinnaars verliezen de behaalde punten weer bij de volgende ronde, zodat er dan weer andere prijswinnaars zijn.

De toernooitjes worden elke woensdag gehouden tot in augustus, wanneer het schaakseizoen weer gaat beginnen. De reguliere speellocatie van de schaakvereniging is IKC De Kubus. Hier spelen ze op vrijdagavond, de jeugd vanaf 18:30 uur en de senioren vanaf 20.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website van de schaakvereniging.

Meer schaaknieuws

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen