Zorg voor Horssen Geopend: 17 Moderne Zorgappartementen voor Ouderen

10 sep , 18:54 Nieuws
feestelijke oplevering appartementen zorg voor horssen
Op 6 september werd Zorg voor Horssen in de dorpskern van Horssen officieel geopend. Dit nieuwe wooncomplex biedt 17 moderne zorgappartementen voor ouderen en vervangt twee vervallen panden. Ralph Segers overhandigde de sleutels aan Kathy Terenstra van Fidesta Maas en Waal, die de appartementen voor 15 jaar huurt.
Het project, dat begon in 2021, combineert historische elementen met duurzame oplossingen zoals zonnepanelen en een warmtepomp. Architect Jaap Brand zorgde ervoor dat de renovatie een perfecte balans vond tussen het oude en het nieuwe, wat resulteerde in een harmonieus geheel dat goed past in het dorpsbeeld.
De appartementen zijn ontworpen met oog voor comfort en veiligheid. Ze beschikken elk over een eigen badkamer en klein keukenblok. Sommige appartementen hebben zelfs een eigen ingang en terras. De binnenkant is afgewerkt met warme kleuren en moderne voorzieningen zoals vloerverwarming en een intercomsysteem.
Fidesta biedt hiermee een zelfstandige woonoplossing voor ouderen met lichte zorgbehoeften. De eerste bewoners worden vanaf oktober verwelkomd. Dit project markeert een belangrijke stap in het creëren van een veilige en vertrouwde woonomgeving voor senioren in de regio.

Foto: Business EQ Investements