Ontdek Schatten bij Oma’s Zolder in Beneden-Leeuwen

26 jul , 1:45 Nieuws
kringloop omas zolder beneden leeuwen 7b44977c
BENEDEN-LEEUWEN - In de kringloopwinkel Oma’s Zolder, aan de Zandstraat 110a recht voor de molen, vindt u een divers aanbod aan glaswerk, woonaccessoires, boeken en kleding. Monika Müller, geïnspireerd door haar passie voor kringloop- en vintagewinkels, opende deze winkel om mooie en bruikbare spullen een tweede leven te geven.
Monika’s liefde voor het zoeken naar verborgen schatten ontstond tijdens haar tijd als accountmanager in Nederland en België. Nu wil ze diezelfde ervaring bieden in haar eigen winkel, met een wisselend en duurzaam assortiment. Elk item in de winkel wordt zorgvuldig gecontroleerd en schoongemaakt.
Sinds de opening heeft Oma’s Zolder een trouwe klantenkring opgebouwd. Mensen komen om te snuffelen of gericht te zoeken naar bijvoorbeeld lp’s of boeken, vooral nu er geen boekhandel meer is in Beneden-Leeuwen. Via Facebook houdt Monika haar klanten op de hoogte van de nieuwste vondsten.
Oma’s Zolder is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Bezoek de Facebookpagina voor meer informatie.