Fataal ongeval bij Winssen: man (60) uit West Maas en Waal overleden, twee lichtgewond

Foto: Persbureau Heitink

WINSSEN – Op donderdagochtend heeft zich een tragisch incident voorgedaan op de Maas en Waalweg bij Winssen. Hierbij was een 60-jarige man uit West Maas en Waal betrokken, die helaas het leven liet. Twee andere bestuurders, een 76-jarige man en een 75-jarige vrouw uit Beneden-Leeuwen (Gelderland), raakten lichtgewond. Het noodlottige ongeval vond plaats doordat een vrachtwagen in aanraking kwam met twee personenauto’s.

Het drama voltrok zich nabij Winssen, waarbij één van de personenauto’s bij de aanrijding in twee stukken brak. De ernst van de situatie leidde tot de oproep van een traumahelikopter om medische ondersteuning te verlenen aan de hulpverleners ter plaatse. Ondanks deze inzet blijft de exacte toedracht van het ongeval vooralsnog onbekend.

Op dit moment is het team van forensische opsporing bezig met een gedegen onderzoek naar de oorzaak van dit tragische ongeluk. De gebeurtenis heeft een schaduw geworpen over de gemeenschap en herinnert ons aan de kwetsbaarheid van het leven op de weg.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen