Bij Capelli-Medi: Behandelingen en Advies bij Hoofdhuidproblemen en Meso-hair

Foto:

Capelli-Medi is niet alleen een plek voor Meso-hair behandelingen, maar ook voor deskundig advies en effectieve behandelingen bij verschillende hoofdhuidproblemen. Hoofdhuidexpert en kapster Diane benadrukt het belang van aandacht voor een gezonde hoofdhuid: “Met de juiste behandeling kunnen we mensen echt helpen.”

Hoofdhuidproblemen kunnen in allerlei vormen voorkomen, variërend van roos en een vette of droge huid tot irritatie. Daarnaast kunnen aandoeningen zoals eczeem, psoriasis en alopecia bijdragen aan deze problemen. Bovendien kunnen factoren zoals chemotherapie, stress en hormonale schommelingen invloed hebben op de gezondheid van de hoofdhuid. Het is duidelijk dat veel mensen behoefte hebben aan extra zorg voor hun hoofdhuid.

Diane van Capelli-Medi legt uit waarom het zo belangrijk is om deze problemen aan te pakken: “Gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Naast roos en irritatie kunnen hoofdhuidproblemen ook haaruitval veroorzaken. Het is dus essentieel om de hoofdhuid te behandelen. Hiervoor maken wij gebruik van de producten van Mediceuticals. Door de hoofdhuid eerst gezond en schoon te maken, bevorderen we ook de gezondheid van het haar.”

Diane voegt eraan toe: “Natuurlijk zijn de producten van Mediceuticals geen wondermiddel. Maar ze zijn wel uitvoerig getest door kappers en dermatologen met expertise op het gebied van hoofdhuid en haar. De producten dragen bij aan een gezondere hoofdhuid, wat resulteert in minder haaruitval, een kalmerende hoofdhuid en vermindering van roos. Uiteindelijk leidt dit tot gezonder haar.”

Bij Capelli-Medi streven ze ernaar om alleen bewezen haargroeimiddelen aan te bieden waar mensen daadwerkelijk baat bij hebben. Ze hanteren strikte criteria voor de selectie van producten op basis van effectiviteit, wetenschappelijke onderbouwing en gebruiksgemak.

Capelli-Medi is gevestigd aan de Klepperheide 8 in Druten. Je kunt hier terecht voor diverse behandelingen, waaronder mesohair en hoofdhuidbehandelingen. Maak een afspraak door te bellen naar 0487-785008 of bezoek de website voor meer informatie.

Voor meer informatie over Capelli-Medi en de aangeboden behandelingen en producten, ga naar www.capelli-medi.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen