Geniet van Nederlandse topartiesten tijdens de ‘Avond van Druten’ in augustus!

Foto: publiek domein

DRUTEN – Het centrum van Druten staat op het punt om een sensationeel weekend tegemoet te gaan. Op zaterdag 5 augustus zal het feestelijke weekend van start gaan met de langverwachte ‘Avond van Druten’.

Een indrukwekkende line-up van bekende Nederlandse artiesten zal het podium betreden, waaronder niemand minder dan Danny de Munk, Tim Douwsma, Danny Froger en ABBA Fever. Het belooft een onvergetelijke avond te worden, gevuld met muzikale hoogtepunten en een energieke sfeer.

Het bruisende Drutense marktplein zal vanaf 19.30 uur op zijn grondvesten schudden met de betoverende optredens van deze getalenteerde artiesten. Om het publiek nog verder in de feeststemming te brengen, zorgt dj Mike voor een onvergetelijke muzikale omlijsting. Kaarten voor dit spektakel zijn verkrijgbaar voor 15 euro in de voorverkoop en 17,50 euro aan de deur.

Maar het feest houdt niet op bij de ‘Avond van Druten’. Op zondag 6 augustus staat er namelijk een grote braderie gepland in de winkelstraat van Druten. Deze braderie belooft vermaak voor jong en oud, met een breed scala aan kraampjes waar bezoekers kunnen genieten van diverse lekkernijen en unieke producten. Het is de ideale gelegenheid om te winkelen, te genieten van live-entertainment en de levendige sfeer van Druten te ervaren.

Voor meer informatie over het spectaculaire weekend vol festiviteiten in Druten, bezoek de website www.drupro.nl. Mis deze geweldige kans niet om samen met familie en vrienden te genieten van een onvergetelijk evenement boordevol muziek, entertainment en gezelligheid in het hart van Druten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen