Wegwerkzaamheden op de A50 bij Ravenstein

Foto: Google Streetview

In de avond en nacht van donderdag 28 mei op vrijdag 29 mei worden werkzaamheden uitgevoerd op de A50 tussen Knooppunt Paalgraven bij Oss en de Maasbrug bij Ravenstein. Dit geldt voor beide richtingen. Het verkeer moet rekening houden met enige vertraging.

Op donderdagavond 28 mei 2015 worden wegwerkzaamheden uitgevoerd op de A50 tussen Knooppunt Paalgraven ten zuiden Oss en de Maasbrug bij Ravenstein. Rijkswaterstaat meldt dat op dit gedeelte van de weg werkzaamheden uitgevoerd zullen worden aan de wegmarkering.

De wegwerkzaamheden beginnen om 21.00 uur op het gedeelte tussen Oss en Ravenstein. De werkzaamheden zullen rond middennacht afgerond worden. De afrit 17 naar Herpen en Ravenstein is tijdens de werkzaamheden afgesloten. Het verkeer richting Herpen en Ravenstein wordt geadviseerd om de A50 bij Knooppunt Paalgraven te verlaten, of anders via de A326 de afslag te nemen bij Wijchen.

Vertraging minder dan 10 minuten

Om 23.00 uur beginnen ook de werkzaamheden de andere kant op. Tussen de Maasbrug bij Ravenstein en Knooppunt Paalgraven wordt er ook gewerkt aan de wegmarkering. Hierbij is eveneens de afslag Ravenstein afgesloten. De werkzaamheden zullen op vrijdag 29 mei rond 2 uur in de nacht afgerond zijn. Voor beide werkzaamheden is de verwachte vertraging minder dan 10 minuten. Ook moet het verkeer rekening houden met de afsluiting van een rijstrook.

Dossier: Wegafsluiting
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen