Wegafsluiting Knooppunt Ewijk richting Nijmegen.

Foto: Dinh Media

In de avond en nacht van 25 op 26 maart zullen er in de regio trapsgewijs wegwerkzaamheden zijn op de snelwegen A15, A50 en de A73. Bij de wegwerkzaamheden wordt er gewerkt aan de vangrail. Tijdens deze werkzaamheden zal de maximum snelheid verlaagd worden. Het verkeer zal enige hinder ondervinden van de werkzaamheden. De werkzaamheden beginnen op woensdag 25 maart om 20:00 uur en zijn naar verwachting op donderdagochtend 26 maart om 4 uur voltooid.

De werkzaamheden zullen beginnen op de A73, de weg tussen Knooppunt Ewijk en Knooppunt Neerbosch. Hier zal men werken aan de geleiderails. De werkzaamheden hier beginnen op 25 maart om 20:00 uur en zullen naar verwachting om middernacht voltooid zijn. Tijdens deze werkzaamheden zal er een aangepaste maximum snelheid gelden. De verwachte vertraging bedraagt minder dan tien minuten. De verbindingsweg komende uit Druten zal afgesloten zijn, van woensdag 25 maart van 21 uur tot donderedag 26 maart 1 uur.

Later die avond, om 22:00 uur, beginnen de werkzaamheden tussen de Tacitusbrug en Knooppunt Valburg. Ook hier zal er aan de geleiderail gewerkt worden. Voor het verkeer komende uit de richting van Eindhoven naar het noorden moet rekening houden met twee gesloten rijstroken. Ook bij deze werkzaamheden geldt een aangepaste maximum snelheid. De verwachte eindtijd van deze werkzaamheden is op donderdag 26 maart om 2:00 uur.

Werkzaamheden knooppunt Valburg.

Ook op de A15 zullen er werkzaamheden zijn. Deze beginnen vlak voor middernacht. Komende vanuit Elst, zal om 23:00 uur de verbindingsweg naar de A50 afgesloten zijn. De eindtijd van deze werkzaamheden is om 3:00 uur in de ochtend. Om middernacht beginnen de werkzaamheden op de verbindingsweg komende uit de richting van Gorinchem. Deze zijn naar verwachting om 4:00 uur in de ochtend voltooid. Bij beide werkzaamheden zal er aan de geleiderail gewerkt worden.

De verwachte vertraging voor het verkeer bedragt minder dan tien minuten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen