Betaling belastingaanslag 2020

Vorige week kreeg u de belastingaanslag 2020 van Munitax. U kunt de aanslag eenvoudig via i-DEAL betalen als u geen automatische incasso heeft.

Betalen digitale aanslag

Heeft u gekozen voor het ontvangen van een digitale aanslag via MijnOverheid? Dan vindt u hierop een betaallink. Klikt u op deze link dan komt u automatisch in de betaalomgeving van i-DEAL terecht. Hier kunt u direct uw aanslag betalen.

Betalen papieren aanslag

Ontvangt u de aanslag nog op papier? Scan dan de QR-code op de voorkant van de aanslag. Ook via deze code komt u in de betaalomgeving van i-DEAL terecht waar u uw aanslag kunt betalen. Let op: scannen is alleen mogelijk met de QR-Code-app en niet met de QR-scanner binnen uw mobiel-bankieren-app.

Een account maken op MijnOverheid

Met uw DiGiD activeert u uw eigen Berichtenbox op MijnOverheid. U kunt aan- of uitvinken van welke organisaties u wel of niet berichten wilt ontvangen via de Berichtenbox. Geef aan dat u berichten van Munitax wilt ontvangen. U geeft uw eigen e-mailadres op. Daarna ontvangt u een e-mail. In deze e-mail  moet u uw e-mailadres bevestigen.

Reacties