Mantelzorgcompliment in Gemeente Druten: Bedank uw zorgverlener met €150,-

Foto: Gerd Altmann via Pixabay

Druten, 2 november 2023 – De gemeente Druten erkent het onschatbare belang van mantelzorgers en wil hen graag bedanken voor hun toewijding en inzet. Als u in de gemeente Druten woont en een mantelzorger heeft die voor u zorgt, biedt de gemeente u de mogelijkheid om uw waardering te tonen door een mantelzorgcompliment aan te vragen. Dit compliment, ter waarde van €150,- aan OVD-bonnen, stelt uw mantelzorger in staat om bij diverse winkels in de gemeente Druten iets leuks uit te zoeken. De deadline voor het aanvragen van dit compliment is 31 december 2023.

Het mantelzorgcompliment is bedoeld voor mantelzorgers die aan bepaalde voorwaarden voldoen. U kunt het aanvragen als:

  • U zelf in de gemeente Druten woont.
  • Uw mantelzorger gedurende minimaal 3 opeenvolgende maanden voor u heeft gezorgd of heeft gezorgd in 2023.
  • Uw mantelzorger meer zorg verleent dan de normale dagelijkse zorg voor partners, ouders en thuiswonende kinderen.
  • Uw mantelzorger minimaal gemiddeld 8 uur per week voor u zorgt.
  • Uw mantelzorger minimaal 18 jaar oud is.

Het aanvragen van het mantelzorgcompliment kan eenvoudig digitaal gedaan worden. Mocht u de voorkeur geven aan een papieren aanvraag, dan kunt u het benodigde aanvraagformulier ophalen bij het gemeentehuis.

Voor eventuele vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met MeerVoormekaar, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 12:30 uur op het telefoonnummer 024 64 18 459. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected].

De gemeente Druten roept alle inwoners op om hun mantelzorgers te eren en van deze gelegenheid gebruik te maken om hun waardering te tonen voor hun onvermoeibare inzet en liefdevolle zorg. Maak gebruik van het mantelzorgcompliment en laat uw mantelzorger weten hoe belangrijk ze voor u zijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen