DIO'30 pakt verdiende zege tegen SML na laat doelpunt

02 okt , 00:31 Sport
29092024 sml dio30 1024x710
Theo Willems
De Drutenaren boekten opnieuw een overwinning, ditmaal tegen SML, na een spannende wedstrijd die pas in de 83e minuut werd beslist. DIO’30 begon sterk en kreeg al in de eerste minuut een grote kans, maar de SML-verdediging wist een vroege treffer te voorkomen. Ondanks een aantal mogelijkheden voor beide teams bleef de ruststand 0-0.
Na de pauze bleef DIO'30 aanvallend spelen, terwijl SML loerde op de counter. De doorbraak kwam uiteindelijk in de 83e minuut toen Luc Van Hoeve, na een strakke voorzet van Nathan Zaaijer, de 0-1 binnentikte via een SML-verdediger. SML-doelman raakte bij deze actie geblesseerd en moest het veld verlaten.
DIO'30 kwam in de slotfase nauwelijks in de problemen en wist de overwinning binnen te slepen. Met dit resultaat blijven de Drutenaren ongeslagen. Volgende week wacht een thuiswedstrijd tegen Brakkenstein, waar opnieuw 3 punten worden verwacht.