Badmintonners van Badmintonclub Druten doen goede zaken

Foto: Redactie Druten

Het eerste team van Badmintonclub Druten heeft goede zaken gedaan in de competitie. In Lent werd Mariken 4 verslagen met maar liefst 1 – 7. Ook het Mannenteam deed goede zaken, door Hoevelaken M1 met maar liefst 8 – 0 te verslaan. Beide teams nestelen zich in de top van hun klasse.

Het vlaggenschip van BC Druten reisde met een goed gevoel af naar Lent. Vorige week werd al met 5 – 3 gewonnen van Gendt. Deze keer zou de uitslag nóg groter zijn. In Lent werd Mariken 4 met 7 – 1 verslagen in het voordeel van de Drutenaren. Door deze overwinning staat het team op een tweede plaats achter Smashing 6 uit Wijchen.

Het tweede team van BC Druten, eveneens uitkomend in de eerste klasse, had het zwaarder. Tegen De Kantjils werd in Wageningen verloren met 5 – 3. Het team staat nu op een gedeelde 7e plaats na twee wedstrijden, samen met De IJssel 1 uit Rheden.

Mannen 1 nestelt zich aan kop

Het eerste mannen team, uitkomend in de Eerste klasse nestelt zich aan kop door een 8 – 0 overwinning op Hoevelaken M1. In Sporthal De Heuvel won het team alle partijen, waardoor het team nu bovenaan staat.

Het derde team van Badmintonclub Druten verloor van Stuban 4 met 3 – 5 in Sporthal De Heuvel in Druten. Vorige week hadden ze met deze cijfers gewonnen van Hercules 4, waardoor de ploeg momenteel in de middenmoot terug te vinden is.

Meer badmintonnieuws

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen