Informatieavond voor sportverenigingen. Alle jeugd moet kunnen sporten

Foto: Actief Maas en Waal

Actief Maas en Waal is van mening dat alle jeugd moet kunnen sporten. Om dit te kunnen bereiken, organiseert Actief Maas en Waal samen met een consulent voor aangepast sporten een informatieavond voor sportverenigingen.

Actief Maas en Waal is van mening dat alle jeugd moet kunnen sporten. Om dit doel te bereiken organiseert Actief Maas en Waal een informatiebijeenkomst. Deze bijeenkomst is toegankelijk voor alle vrijwilligers van sportverenigingen in het Land van Maas en Waal. Deze bijeenkomst is op woensdag 21 oktober en begint om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur in de voetbalkantine van Unitas ’28 te Wamel.

Het valt niet altijd mee om de jeugd te begeleiden. Behalve het sporttechnische kennis en vaardigheden wordt er nogal wat gevraagd aan de veelal vrijwilligers. Vrijwilligers krijgen soms te maken met afwijkend gedrag of sporters met een beperking. Elke sporter heeft hierbij een andere benadering nodig.

Begeleiding van bijzondere sporters

Actief Maas en Waal organiseert in samenwerking met de consulent aangepast sporten van de regio Rivierenland een inspirerende avond over de begeleiding van bijzondere sporters. Vrijwilligers, trainers, teambegeleiders van alle sportverenigingen zijn welkom.

Deelname is gratis. Bent u geïnteresseerd? Aanmelden via deze link. Daarna ontvangt u een bevestiging van uw deelname. Voor vragen kunt u ook een e-mail sturen.

Meer nieuws van Actief Maas en Waal

  • Leukste rugtas van Nederland is uitgedeeld in Horssen
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen