DIO’30 toont veerkracht, maar valt toch tegen efficiënt DVC’26

DIO’30 mocht dan wel weer een nederlaag hebben geïncasseerd, maar het verlies tegen de koploper leek niet onvermijdelijk. De start was hobbelig voor DIO’30, snel keken ze tegen een ontmoedigende 0-2 achterstand aan na slechts 15 minuten. Hoewel ze zich herstelden, slaagden ze er niet in om de kansen te benutten die ze zeker kregen.

Pech was aan de kant van DIO’30, met Fahim Awad die de paal raakte en Dani Bloemberg die een kansrijke positie niet kon omzetten. Het werd duidelijk hoe het wel moest toen DVC’26 uitliep naar 3-0. Ondanks een beter spelend DIO’30 waren het drie doelpunten voor een efficiënt DVC’26.

Na rust toonde DIO’30 hun kracht, met snelle doelpunten die de achterstand tot 2-3 terugbrachten. Maar ondanks uitstekend spel en kansen konden ze het tij niet volledig keren. Uiteindelijk vergrootte DVC’26 zelfs hun voorsprong naar 4-2 in de slotseconden.

Ondanks het verlies was er een positief aspect: DIO’30 toonde veerkracht en strijdvaardigheid. Met een derby tegen Leones in het verschiet, laten ze zien dat ze zeker niet kansloos zijn, vooral niet als ze zo spelen als vandaag.

Met een sterke opstelling probeerde DIO’30 het tij te keren, maar het mocht niet baten tegen een efficiënt DVC’26.