DIO’30 lijdt 2-0 nederlaag tegen Trekvogels ondanks sterk begin

DIO 30
DIO 30

DIO’30 begon sterk aan de wedstrijd tegen Trekvogels, met een vroege kans voor Dani Bloemberg in de 11e minuut. Bloemberg’s schot raakte echter de verkeerde kant van de paal. Even later leek Jean Paul Berens door te breken richting het doel van Trekvogels, maar werd ten val gebracht net buiten de 16 meter, wat resulteerde in een gele kaart voor de verdediger van Trekvogels. Een vrije trap volgde, waaruit DIO’30 bijna scoorde, maar de goal werd afgekeurd wegens buitenspel.

Trekvogels kwam na 30 minuten beter in het spel en scoorde in de 35e minuut uit een hoekschop de 1-0. Enkele minuten later verdubbelde de thuisploeg de voorsprong. In de tweede helft probeerde DIO’30 terug te komen, maar slaagde er niet in om de verdediging van Trekvogels te doorbreken, zelfs niet met een aanvalslinie inclusief laatste man Tobias Vonk.

Ondanks een veelbelovend begin moest DIO’30 opnieuw een nederlaag incasseren. Handhaving lijkt nu een lastige opgave te worden voor het team. Hun volgende wedstrijd staat gepland op zondag 7 april tegen Schalkhaar, een uitdaging waar ze zich op zullen moeten voorbereiden.