DIO’30 verliest cruciale strijd tegen Vorden: 0-2

In een teleurstellend duel slaagt DIO’30 er niet in om Vorden te overtreffen. Zonder de geblesseerde Bram Oosterbroek, vervangen door Giovanni Leidelmeyer, missen de Drutenaren hun momentum. De eerste helft is weinig opwindend, met Vorden als iets dominantere partij maar zonder doelpunten.

Na de pauze zet DIO’30 meer druk, met een kans van Luc Van Hoeve in de 47e minuut, onterecht afgekeurd door de scheidsrechter. Ondanks enkele latere pogingen blijft de score 0-0 tot de 87e minuut, wanneer Vorden ongelukkig scoort na een valpartij van Tijmen van Doorn, mogelijk met hands. De pijn wordt verergerd met een tweede doelpunt voor Vorden in de 89e minuut.

DIO’30 staat nu op een degradatieplaats in 2G, met 9 punten uit 13 wedstrijden. Het team hoopt op een ommekeer in het volgende thuisduel tegen Columbia, na een eerder gelijkspel in het uitduel.