Gelijkspel voor DIO’30 tegen DCS: Strijdvaardig spel, maar geen doelpunten

In de wedstrijd van DIO’30 tegen DCS miste verdediger Tobias Vonk vanwege een schorsing, waardoor aanvoerder Jesper Kaaks zijn plaats innam en Daan Willems voor het eerst in de basis startte. Giovanni Leidelmeyer ontbrak vanwege werkzaamheden en Coen Barten vanwege ziekte. Ondanks enkele pechige momenten voor DCS in de eerste helft, eindigde deze in een 0-0 stand.

DIO’30 behield het initiatief in de tweede helft, maar slaagde er niet in de hechte verdediging van DCS te doorbreken. Ondanks enkele kansen, vooral na het inbrengen van spits Bas Jacobs, eindigde de wedstrijd zonder doelpunten. Het team toonde strijdvaardigheid en goed spel, maar slaagde er niet in verder te komen dan een gelijkspel. Ondanks het perspectief in het spel blijft DIO’30 voorlopig in de onderste regionen van het klassement. De volgende uitdaging voor de Drutenaren is een zwaar duel tegen sc Westervoort op 2 december.