Drutenaren teleurstellend met 3-0 verlies: Opwaartse trend gestuit

Ondanks een duidelijke 3-0 nederlaag slaagden de Drutenaren er niet in de recente opwaartse trend voort te zetten. Drie wijzigingen in de opstelling brachten geen succes, en de rommelige start van de wedstrijd met slordig spel leidde tot een terechte gele kaart voor een grove overtreding op Bram Oosterbroek.

VVG’25 opende de score in de 36e minuut uit een standaardsituatie, waarbij de verdediging van de Drutenaren faalde. Het breekpunt van de wedstrijd kwam in de 65e minuut toen Tobias Vonk met rood werd weggestuurd na een discutabele beslissing van scheidsrechter Lammers.

Ondanks aanvallende pogingen slaagden de Drutenaren er niet in te scoren. VVG’25 counterde naar 2-0 in de 69e minuut en profiteerde van een fout van Nathan Zaaier voor de 3-0 in de 75e minuut. Wissels brachten geen verandering, en de Drutenaren blijven in de onderste regionen.

Een zure nederlaag waarbij individuele fouten genadeloos werden afgestraft. Volgende week een thuisduel tegen DCS uit Zevenaar, waar een overwinning cruciaal is om uit de onderste regionen te klimmen.