SCD’33 strijdt dapper maar verliest tegen Wamel

Deest, 31 oktober 2023 – In een felbevochten streekderby tegen Wamel slaagde SCD’33 er helaas niet in om de overwinning te behalen. Met een eindstand van 6-1 bleek Wamel te sterk in deze spannende ontmoeting.

Het begin van de wedstrijd was veelbelovend, maar na een kwartier spelen opende Tom Derks de score voor Wamel, wat het begin was van een lastige strijd voor SCD’33. Kort daarna wist Kian Mannee de voorsprong van Wamel verder te vergroten. De gasten uit Deest hielden echter de moed erin en kregen vlak voor rust wat hoop terug dankzij een eigen doelpunt bij de thuisploeg.

In de tweede helft werd SCD’33 echter overklast. Yekta Demirtas en Tom Derks, die zijn hattrick voltooide, scoorden nog twee keer, waardoor de eindstand 6-1 werd in het voordeel van Wamel.

Ondanks de moedige strijd van SCD’33 was er een schaduwzijde in deze anders sportieve wedstrijd. De scheidsrechter moest zeven gele kaarten en één rode kaart trekken, wat resulteerde in het spelen met tien man voor SCD’33.