Geweldige seizoenstart voor DIO JO13-3!

Foto: DIO

Het JO13-3 team, dat pas gevormd is, begon het competitieavontuur met een overtuigende 5-0 overwinning tegen Lunteren JO13-3. Onder de inspirerende leiding van Henk Evers kwam het team op een 1-0 voorsprong dankzij Tijme de Heus.

Na deze openingstreffer veranderde het wedstrijdbeeld en dreigde Lunteren te scoren, maar doelman Levi Berndts hield met enkele fantastische reddingen en steun van de verdedigers de nul.

Na de rust kwam DIO sterk uit de kleedkamer en zette snel de 2-0 op het scorebord. Een prachtige hoekschop van Jamie Schiltmans werd door Tijme de Heus met een volley benut.

Kort daarna volgde de 3-0. Steef van de Geijn rondde een fraaie aanval af na een aantal goede passes. Het verzet van Lunteren leek gebroken, en de 4-0 werd gescoord door Steef van de Geijn met een vastberaden kopbal na een hoge voorzet.

Als kers op de taart zorgde Burak Ozdemir met een schitterend afstandsschot voor de eindstand van 5-0. Dankzij uitstekende samenwerking heeft JO13-3 een uitstekende start in de competitie gemaakt.

Op naar de volgende wedstrijd tegen DSZ JO13-1JM volgende week!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen