Koren zorgen voor muzikaal hoogstandje in Dorpshuis De Horst

14 okt , 15:25 Nieuws
whatsapp image 2024 10 14 at 152253
Druten Nieuws
Op een stralende zondagmiddag werd het kleine plaatsje Horssen omgetoverd tot een muzikale oase. Het popkoor Continue uit Horssen en Conbrio uit Wamel lieten hun stemmen samenklinken en trakteerden het publiek op een onvergetelijke muziekmiddag. De zaal was gevuld met muziek- en koorliefhebbers die vol verwachting naar het podium keken, waar de koren samen met een achtkoppig combo en de toetsenist van Continue hun opwachting maakten.
Een van de hoogtepunten van de middag was het moment waarop bijna honderd koorleden gezamenlijk de nummers "Sweet Dream", "Multicolor" en "You're the Reason" ten gehore brachten. De krachtige samenzang zorgde voor kippenvel en liet de luisteraars meevoeren op de golven van muziek. Onder leiding van dirigenten Guus Niessen en Yuri Gaertner zweefden de koren boven Horssen, terwijl hun stemmen harmonieus de lucht vulden.
Het dak van de zaal bleef nipt op zijn plaats, zo energiek en krachtig was het optreden. Het publiek, zichtbaar onder de indruk, sprak lovend over deze bijzondere middag. Velen verlieten de zaal met een grote glimlach en een diep gevoel van muzikale voldoening, hopend op een spoedige herhaling van deze betoverende ervaring.