De Peddelweek: een week vol peddelplezier!

21 jul , 12:51 Nieuws
66990f812634f
In de week van 22 t/m 28 juli organiseert Stichting Bureau Toerisme de Peddelweek, een week waarin alle waterliefhebbers worden uitgedaagd om eropuit te gaan met een kano, sup of sloep. Begin de zomervakantie lekker actief en ontdek het rivierengebied vanaf het water!
Tijdens de Peddelweek organiseren verschillende ondernemers acties om het peddelplezier te vergroten. Zo krijg je bij IJsboerderij de Schoonheuvel in Hedel, Aan de Linge Recreatie in Tiel en Lekker aan de Linge in Enspijk korting op de huur van een kano of kajak. En ga je suppen bij Riverside Outdoor in Appeltern? Dan krijg je een hamamdoek van De Gouden Ham cadeau!
Naast deze vier locaties zijn er in de regio natuurlijk nog meer mooie plekken waar je een kano, sup of sloep kunt huren. Je herkent alle deelnemende locaties tijdens de Peddelweek aan de wapperende beachflag. Extra leuk voor kinderen: na het peddelen krijgen ze bij de deelnemende locaties een Peddeldiploma en button overhandigd. Of maak na een dag vol peddelplezier op het water een zomerse foto met het social frame!
Benieuwd naar alle deelnemende locaties, acties en activiteiten? Ga dan naar uitinderegio.nl/peddelweek. Iedereen het water op!