Politieactie in Druten voor een betere CAO

De politie in Nederland voert actie voor een betere CAO. Dit onder het motto “Politiewerk verdient meer waardering!” Op 27 maart 2015 voerde de politie ook in Druten actie. Drie politiewagens en een busje stonden voor het gemeentehuis en loeiden daar vanaf 11:58 twee minuten lang de sirenes.

De politie voert nu dagelijks actie, om kenbaar te maken, dat ze strijden voor een betere CAO. De acties zijn wel ludiek, zo werden op donderdag 26 maart flyers uitgedeeld op Station Nijmegen. Eerder deze week loeiden de sirenes van de politieauto’s een minuut lang.

Op 27 maart werd er ook aktie gevoerd in Druten. Voor het gemeentehuis in Druten stonden drie politiewagens en een politiebusje. Deze wagens loeiden vanaf 11:58 uur twee minuten lang de sirenes. Daarnaast werd er ook flyers uitgedeeld. Deze actie was op twitter aangekondigd.

Spannend

Niet alle inwoners waren op de hoogte van deze actie. Sommigen wisten ook niet dát de politie actie voert. Vooral de voorbijlopende jeugd vond het wel spannend. Na afloop gingen de wagens weer weg en was het plein voor het gemeentehuis ook snel weer leeg. De dagelijkse gang en daarmee de rust keerde terug.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen