Het Drutens Festival viert 32e editie

Foto: publiek domein

DRUTEN – Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni vindt het jaarlijkse Drutens Festival plaats op het marktplein. Dit muziekevenement viert dit jaar zijn 32e editie en wordt sinds 2013 georganiseerd door Wees Events uit Druten.

Het festival is in de afgelopen jaren geëvolueerd van een openluchtpodium naar een tentfeest. Omdat het tijdens de laatste dertien edities heeft geregend, wordt er dit jaar voor een geheel gesloten tent gekozen. Het dak is dicht, maar de lange zijkant van de tent blijft open.

Het festival biedt muziek voor jong en oud. Op vrijdagavond draait DJ Mike en treedt Outsiders op. Zaterdagavond is er een optreden van de energieke showband We Want More en Boer Harm. DJ Mike zorgt ook tussendoor voor muziek.

Het festival is beide dagen geopend van 20.30 tot 02.00 uur. Bezoekers vanaf 14 jaar zijn welkom, maar jongeren onder de 16 jaar moeten worden begeleid door een volwassene.

Kaarten kosten €13,50 per dag of €25 voor beide dagen, exclusief servicekosten. Tickets zijn verkrijgbaar via www.ticketassist.nl. Voor meer informatie kun je terecht op www.drutensfestival.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen