Nieuw bij Capelli Medi Naaldloze Mesohair Therapie

Foto: Capelli Medi

Naaldloze Mesohair therapie is de nieuwste behandeling tegen haaruitval en voor het herstel van beschadigde en niet-actieve haarzakjes. Door de actieve ingrediënten van onze mesotherapieproducten in de hoofdhuid te brengen, krijgen de haarzakjes en de omliggende huid de benodigde vitaminen en mineralen voor vernieuwde en verbeterde haargroei.

Dit brengt de juiste bouwstoffen, zoals lichaamseigen stoffen, naar de plek waar ze echt nodig zijn, namelijk rondom de haarfollikels. Schadelijke stoffen die de haarstamcel blokkeren en haaruitval veroorzaken, worden geneutraliseerd. Het fijne is dat de goede lichaamseigen stoffen en bouwstoffen tijdens mesotherapie direct zorgen voor stimulatie van het herstel van de haarstamcel. Dankzij deze naaldloze behandeling met de MesojectGun worden de haren vitaler en gezonder en wordt de levensduur verlengd, waardoor haren langer kunnen groeien.

Over de MesojectGun

De MesojectGun is een efficiënt en veilig toestel. Er wordt gebruik gemaakt van micro-exfoliatie en elektroporatie om de hoofdhuid te stimuleren en actieve ingrediënten uit onze mesotherapieproducten makkelijker in de diepste lagen van de huid te sluizen. Dankzij de aanpasbare instellingen en de rijk gevulde mesotherapie-cocktails met de beste werkzame bestanddelen zoals hyaluronzuur, vitaminecomplexen, enzymen, peptiden, mineralen en aminozuren, kan elke behandeling worden gepersonaliseerd.

De kopstukken van de MesojectGun zijn ontworpen met kleine ‘bumps’ die tijdens de behandeling voor een lichte mechanische exfoliatie zorgen (Pulsebooster-techniek).

Deze nieuwe behandelingen zijn online te boeken bij Capelli Medi in Druten. Meso Hair therapie is een behandeling die ingezet kan worden tegen haarverlies, bij dun en dof haar en vermoeide haargroei.

www.Capelli-Medi.nl
Klepperheide 8
6651 KM Druten
0487-785008 / 06-19454883

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen