PinksterVaria in Altforst

Foto: publiek domein

Op vrijdag 17 mei begint het feest met B-Frogg. Toffe DJ’s uit de regio zetten de tent op zijn kop met DJ Sennsation en DJ Jarno op het podium! Tickets kosten € 8,75 (incl. 1,25 ticketfee) in de voorverkoop en zijn online verkrijgbaar via ticketpoint.nl. Toegang is vanaf 12 jaar.

MegaVaria: De Gezelligste Feestavond

Een dag later, op zaterdagavond 18 mei, is het de beurt aan MegaVaria; de gezelligste feestavond in het land van Maas & Waal en ver daarbuiten! Dit jaar breken o.a. Ronnie Ruysdael en Tim Schalkx (o.a. bekend van ‘Ferry de roze Flamingo’ en ‘Max Verstappen’) de tent af! DJ Sennsation en Matte Frazzie maken het feest compleet! Tickets kosten € 16,25 (incl. 1,25 ticketfee) in de voorverkoop en zijn online te koop via ticketpoint.nl. Toegang is vanaf 16 jaar.

Vermaak voor het Hele Gezin op 1e Pinksterdag

Op de eerste Pinksterdag staat vermaak voor het hele gezin centraal. Er is een uiterst gevarieerde braderie, leden van Club Wheels zijn aanwezig met hun oude legervoertuigen, en er is een heuse roofvogeldemonstratie door Yuki Onna (om 11.00 uur, 12.30 uur, 14.00 uur en 16.00 uur). Ook is er de mogelijkheid tot fierljeppen (opgeven voor de workshop kan nog via [email protected]) en vermaken kinderen zich de hele dag in het Kikkerparadijs.

Voor de jeugd zijn er verschillende activiteiten zoals bumper-voetbal, suppen, Gyro Space, een supergave wipe-out attractie en natuurlijk de Volcano.

Muziekliefhebbers kunnen tussen 13.30 en 18.00 uur genieten van Froggypop. Onder het genot van een hapje en een drankje zijn er optredens van lokale bands, waaronder:

Between 2 Rivers uit Druten, die op eigen wijze een ode brengen aan artiesten die betekenis hebben gehad (en nog steeds hebben) in hun muzikale levens.
Revolt, voor onvervalste rock-‘n-roll in het eigen dialect.

De dag wordt na 17.00 uur afgesloten in de feesttent met optredens van Lekke Band, een knotsgekke rockcoverband uit Brabant.

Behalve de entree (€ 3,- voor kinderen van 2-12 jaar en € 4,- voor iedereen van 12 jaar en ouder) zijn alle attracties gratis!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen