Tijdelijke rijroutes en parkeersituatie sportcentrum De Gelenberg

Foto: CC0

Van 13 tot 31 mei worden er werkzaamheden uitgevoerd tussen Klepperheide en de DIO’30 parkeerplaats. De weg zal gesloten zijn voor auto’s, maar (brom)fietsers krijgen wel doorgang.

In periode 1 wordt het bestaande fietspad vervangen. (Brom)fietsers kunnen via een afzetting over de weg.

In periode 2 wordt de weg zelf aangepakt. (Brom)fietsers worden omgeleid over het nieuwe fietspad.

Let op: op 28 en 29 mei is de weg volledig afgesloten voor al het verkeer vanwege het aanbrengen van een nieuwe asfaltdeklaag.

Scholieren van het Pax Christi College die naar de DIO’30 parkeerplaats moeten, dienen via de Van Heemstraweg en het Drutens Bosje te fietsen. Dezelfde route wordt teruggevolgd.

Verder wordt er aan de buitenruimte rondom sportcentrum De Gelenberg gewerkt. Het oude zwembad is reeds gesloopt.

Tot en met 31 mei worden tijdelijke parkeerplaatsen en rijrichtingen aangegeven met verkeersborden. Een tijdelijk verhard parkeerterrein bevindt zich achter Rijnhal de Musketiers. De ingang van het sportcentrum bevindt zich aan de achterkant, nabij de ingang van tennisvereniging LTC.

Fietsers kunnen hun fiets plaatsen op deze tijdelijke parkeerplaats of op de fietsparkeerplaats voor het clubgebouw van voetbalvereniging DIO’30.

Voor meer informatie over de werkzaamheden en eventuele wijzigingen, raadpleeg de projectpagina van Sportcentrum Gelenberg.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen