’s Heeren Loo zoekt aankomend zorgtalent

Foto: 's Heeren Loo

Met de vakantieperiode weer in zicht start ’s Heeren Loo met de zoektocht naar aankomend zorgtalent. Om de medewerkers van woonzorgpark Boldershof in Druten te laten genieten van hun welverdiende vakantie is de organisatie op zoek naar personen die bezig zijn met een zorgopleiding of al een zorgdiploma hebben.

Personen die bezig zijn met een zorgopleiding hebben een basiskennis van de zorg en zijn gemotiveerd om in de zorg te werken. Dat zijn kwaliteiten die ’s Heeren Loo graag in wil zetten tijdens de vakantieperiode. Die begint al in de meivakantie en loopt door tot en met de herfstvakantie. Boldershof kan in deze periode hun hulp goed gebruiken. Niet alleen in de mei-, zomer-, of herfstvakanties, maar ook in weekenden of buiten schooltijden.

Het voordeel voor de zorgleerlingen is dat zij van de professionals van ’s Heeren Loo alles leren over werken in de gehandicaptenzorg.

Meet&Greet

’s Heeren Loo organiseert op 15 en 23 april Meet&Greet bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen geïnteresseerden hun wensen en mogelijkheden aangeven en leren zij woonzorgpark Boldershof kennen. Ook maakt de organisatie graag kennis met hen. Is het een match? Dan wordt er direct een contract aangeboden.

Aanmelden

Personen die bezig zijn met een zorgopleiding of een zorgdiploma hebben en graag kennis willen maken met de gehandicaptenzorg kunnen zich voor de Meet&Greet aanmelden bij Iris de Rijk, corporate recruiter, [email protected] of 06-12 05 16 06.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen