Veerdam Festival: Druten viert feest van 9 tot 12 mei

Familie De Bruyn treed ook op bij het Veerdam Festival.
Familie De Bruyn treed ook op bij het Veerdam Festival.
Foto: Familie De Bruyn

Druten staat op het punt om opnieuw tot leven te komen met het langverwachte Veerdam Festival, dat dit jaar zijn vierde editie viert! Van 9 tot en met 12 mei staat de stad bol van muziek, lekker eten en drinken, en een heleboel gezelligheid.

Dit jaar belooft het festival een absolute knaller te worden met een line-up die voor ieder wat wils biedt. Verwacht optredens van de getalenteerde bands zoals Familie De Bruyn, Fragment, en Baby Blue, die je gegarandeerd laten dansen tot in de late uurtjes. Vinyl on Wheels zal je nostalgische gevoelens doen herleven met hun unieke selectie van platen, terwijl Dick voor mekaar je zal laten lachen tot je buikpijn hebt. En dat is nog niet alles! Intern & The Beast, Mira, en Paul Eppink zullen je betoveren met hun geweldige performances.

Natuurlijk draait het festival niet alleen om muziek. Je kunt ook genieten van heerlijk eten en drinken terwijl je de sfeer opsnuift. De dam opent dagelijks zijn deuren vanaf 14.00 uur, en er zijn dag- en avondtickets beschikbaar voor degenen die het feest niet willen missen. En hier komt het beste nieuws: kinderen tot 14 jaar hebben gratis toegang!

Mis deze kans niet om deel uit te maken van het Veerdam Festival-spektakel. Voor meer informatie en kaartverkoop kun je hier klikken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen