Klanten geven Jolinda`s Hairfashion een 4,9 van de 5 sterren

Foto: Jolinda`s Hairfashion

Het hele jaar door worden klanten van Jolinda’s Hairfashion gevraagd om hun bezoek te beoordelen. Dit gebeurt via de online platforms BarberBooking en Bjootify. Klanten zijn enorm blij met Jolinda’s Hairfashion, zo te zien aan het behaalde reviewcijfer van 4,9 van de 5 sterren. Volgens Jolinda Wolters is het heel belangrijk dat klanten hun feedback achter kunnen laten. ‘Van echte feedback kan ik leren en kan ik mijn werk weer verbeteren.’

Vooral ook omdat volgens Jolinda de klant op nummer 1 staat in haar kapsalon. Daarom is zij enorm trots op het behaalde beoordelingscijfer van 4,9 sterren. Het certificaat dat Jolinda’s Hairfashion heeft ontvangen via BarberBooking/Bjootify bestaat uit 3 graadmeters, namelijk hoe de klant het kapsel vond, de kapsalon en de kapster. Van deze 3 cijfers is een gemiddelde berekend.

Voor het jaar 2024 streeft Jolinda’s Hairfashion ook weer naar een topcijfer. Wil jij daarbij helpen? Ga naar www.jolindashairfashion.nl en boek online je afspraak. Dan ontvang je vanzelf een reviewverzoek. Volg Jolinda’s Hairfashion ook op Facebook en Instagram.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen