Triomf voor Sterre de Leeuw: Clubkampioen 2024 van Paard- en ponyvereniging de Musketiers

Foto: PPV de Musketiers

Afgelopen weekend werden in Druten de jaarlijkse clubkampioenschappen van Paard- en ponyvereniging de Musketiers gehouden, waarbij Sterre de Leeuw als ultieme winnaar uit de strijd kwam. In de sfeervolle Gelenberg-rijhal namen de leden deel aan een dressuurproef op hun eigen vaardigheidsniveau, terwijl liefhebbers zich ook konden wagen aan een uitdagend springparcours.

De competitie was intens, en naast de prestigieuze wisselbeker voor de algemene clubkampioen werden er prijzen uitgereikt aan de toppers in de dressuur- en springdisciplines. Marloes van de Heuvel veroverde de titel paarden dressuurkampioen, terwijl Sascha Duijster werd bekroond tot pony dressuurkampioen. Sterre de Leeuw bewees haar veelzijdigheid en sleepte niet alleen de titel paarden springkampioen binnen, maar met haar paard Arizona behaalde ze ook de hoogste score over beide onderdelen.

Het kampioenschap werd compleet gemaakt met de bekroning van Evie Henzen als springkampioen bij de pony’s. Uiteindelijk werd Sterre de Leeuw uitgeroepen tot de welverdiende clubkampioen van 2024, een prestatie die haar veel lof en erkenning opleverde binnen de paardensportgemeenschap.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen