DIO’30 herrijst met 2-3 triomf tegen Leones na moeizame start

DIO’30 herstelde zich met een indrukwekkende 2-3 overwinning tegen Leones na een moeizame eerste seizoenshelft. Ondanks een vroege gemiste kans van Dani Bloemberg, kwamen de Drutenaren sterk terug. Na een 1-0 achterstand wist Leones de voorsprong te vergroten tot 2-0 voor de rust.

In de tweede helft domineerde DIO’30 met Tijmen van Doorn en Dani Bloemberg die de stand naar 2-2 brachten. In de 68e minuut werd Fahim Awad binnen de 16 meter gevloerd, resulterend in een benutte strafschop door Bram Oosterbroek voor een 2-3 voorsprong. Ondanks late kansen voor Leones hield de sterke DIO’30-verdediging stand, en een doelpunt van Leones werd in de laatste minuut wegens buitenspel afgekeurd.

Met deze verrassende overwinning laat DIO’30 zien dat er punten te behalen zijn, hoewel ze voorlopig nog in de onderste regionen van de ranglijst blijven. Volgende uitdaging: thuis tegen Beuningse Boys op 4 augustus, waar ze eerder met 4-1 verloren.