“Gewoon Ben” Speciaalbier: Lokale Ondernemer Steunt A.L.S. bij 3FM Serious Request!

Foto:

Tijdens het Glazen Huis van FM Serious Request op de Grote Markt in Nijmegen van 18 tot en met 24 december, komt lokale horecaondernemer Frank de Jong van Horeca de Lier in Puiflijk in actie.

Als initiatiefnemer en broer van de overleden Ben, lanceert hij samen met de Muifelbrouwerij het speciaalbier “Gewoon Ben” om geld in te zamelen voor de strijd tegen A.L.S. Het bier, een fluweelzachte Triple met 9% alcohol, draagt de volledige opbrengst over aan Stichting A.L.S. Nederland.

De “Gewoon Ben” box met 5 flesjes is beschikbaar voor ondernemers en particulieren als uniek relatiegeschenk of kerstpakket. Bestellingen kunnen geplaatst worden via deze link of door te bellen naar 06-51168100. Binnen Maas en Waal bezorgt Frank de Jong persoonlijk op afspraak bij je thuis of op je bedrijf.

Het speciaalbier draagt niet alleen bij aan het goede doel, maar ook aan het persoonlijke verhaal van Ben, die gewoon was, net als ieder ander. Frank de Jong zal de opbrengst van de verkoop hoogstpersoonlijk overhandigen aan het Glazen Huis van 3FM Serious Request.

Steun dit lokale initiatief, geniet van heerlijk speciaalbier en draag bij aan de strijd tegen A.L.S. Bestel vandaag nog!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen