Ontdek de Magie van Jolinda’s Hairfashion: Zacht voor Haar, Hoofdhuid en Milieu

Foto: Jolinda's Hairfashion

Bij Jolinda’s Hairfashion gaan we verder dan alleen het creëren van prachtige kapsels – we koesteren je haar, respecteren je hoofdhuid en dragen ons steentje bij aan een beter milieu. Jolinda, met haar diepgaande kennis op het gebied van haarverzorging, heeft met zorgvuldigheid en toewijding producten uitgekozen die niet alleen jouw natuurlijke schoonheid benadrukken, maar ook de planeet omarmen.

Een van onze sterproducten is de Topchic Zero, een 100% veganistische en diervriendelijke haarverf. Met een uitgebreide kleurcollectie biedt Topchic Zero niet alleen een hoge dekking en intense kleur, maar ook langdurige houdbaarheid zonder concessies te doen aan de gezondheid van je haar. Ammoniakvrij en gehuld in recyclebare verpakkingen, zorgt deze revolutionaire haarverf voor zijdezacht, glanzend haar dat er gezonder uitziet dan ooit tevoren.

Heb je last van PPD allergieën of ben je allergisch voor oxidatieve kleuringen? Maak kennis met Elumen, een peroxidevrije en ammoniakvrije variant die je haar herstelt tijdens het kleuren. Met een prachtige kleurintensiteit en langdurige houdbaarheid, biedt Elumen een zachte, kleurrijke oplossing voor gevoelige hoofdhuidtypes.

Bij Jolinda’s begrijpen we dat het behouden van prachtige krullen en kleuringen begint bij de juiste nazorg. Onze Dualsenses Color Care, doordrenkt met geavanceerde technologieën zoals Luminescine en FadeStopFormula, verzekert een prachtige kleurbriljantie en minimaliseert kleurvervaging bij elk gebruik.

Voor diegenen met hoofdhuidproblemen biedt onze Dualsenses Scalp Specialist serie directe en effectieve verzorgingsoplossingen. Verrijkt met specifieke ingrediënten zoals Kukui-noot olie en lindebloesem-extract, en doordrenkt met de verzachtende eigenschappen van Panthenol, helpen deze producten direct de conditie van haar en hoofdhuid te verbeteren, zonder de kleurintegriteit aan te tasten.

Je kunt nu jouw haarverzorgingsreis beginnen met een gratis adviesgesprek. Maak eenvoudig online een afspraak op www.jolindashairfashion.nl. Ontdek de schoonheid van gezond haar en een stralende hoofdhuid met Jolinda’s Hairfashion – waar zorg voor jou begint.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen