Opening en Historische Tentoonstelling bij het Bondsgebouw

Bondsgebouw Druten
Bondsgebouw Druten
Foto: Google Street View

Op vrijdag 20 oktober wordt de HIP en de TIP van het Bondsgebouw officieel geopend voor genodigden. Op zaterdag 21 en zondag 22 oktober is het Bondsgebouw geopend voor het publiek. De expositieruimte, oude foto’s van Druten en de andere kerkdorpen, evenals verschillende interessante onderwerpen worden daar gepresenteerd. Tijdens deze dagen is het publiek welkom tussen 13:00 en 16:00 uur.

Vanaf dat moment is het Bondsgebouw elke dinsdag en vrijdag geopend van 10:00 tot 16:00 uur. Elke tweede dinsdag van de maand wordt er een “Open Verhalentafel” gehouden, waar iedereen die geïnteresseerd is in historie welkom is. Historici zullen aanwezig zijn om vragen te beantwoorden. De eerste dinsdag is op 14 november vanaf 14:00 uur, wanneer historicus Wil van den Dobbelsteen een lezing met PP-presentatie zal geven over de rijke historie van het Bondsgebouw.

Op het Marktplein voor het Bondsgebouw wordt een locomotief met kiepkarren geplaatst, die voorheen dienst heeft gedaan bij de steenfabriek aan de Waalbandijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen