Filmvertoning “Emily” in de Bogerd, Druten: Een Verhaal van Passie en Vrijheid

Foto: YouTube Screenshot

Op dinsdag 5 september om 20:00 uur biedt de Bogerd in Druten je de kans om een inspirerend verhaal van rebellie, passie en vrijheid te ervaren met de film “Emily”. Dit bijzondere evenement belooft een onvergetelijke avond te worden, waarbij het leven van de iconische auteur Emily Brontë centraal staat.

Kaartverkoop: Voor Vrienden en Niet-Vrienden

De kaartverkoop voor deze filmvertoning is nu geopend, en er zijn speciale tarieven voor Filmhuis vrienden en niet-vrienden. Als je een Filmhuis vriend bent, kun je een kaartje bemachtigen voor slechts €8,50. Voor degenen die geen vriend zijn, is de kaartprijs €10,50. Dit biedt je de perfecte gelegenheid om lid te worden van de Filmhuis-gemeenschap en te profiteren van exclusieve voordelen.

Het beste van alles is dat de kaartprijs is inclusief een heerlijke kop koffie of thee om je filmervaring nog aangenamer te maken.

Hoe Bestel Je Kaarten?

Het bestellen van kaarten voor de film “Emily” is eenvoudig en handig. Ga naar www.bogerddruten.nl/agenda en volg de aanwijzingen om je kaarten te reserveren. We raden je aan om dit snel te doen, want deze unieke vertoning trekt ongetwijfeld veel belangstelling.

Het Verhaal van Emily Brontë: Een Tijdloos Meesterwerk

“Emily” is een film die het leven van Emily Brontë in de schijnwerpers zet. Emily Brontë was een vrouw die zich niet wilde conformeren aan de verwachtingen van haar familie en de burgerij van Yorkshire. Ze was een rebel, een buitenbeentje, en vooral een jonge vrouw die vastbesloten was zichzelf te zijn.

De film volgt Emily terwijl ze onverwacht de liefde ontdekt, wat niet alleen haar passie versterkt, maar ook haar drang naar vrijheid vergroot. Onder de aanmoediging van haar broer Branwell kiest Emily haar eigen pad en vindt ze inspiratie voor wat later een tijdloos meesterwerk zou worden: “Wuthering Heights”.

Dit aangrijpende verhaal neemt je mee op een reis door de diepten van Emily’s ziel terwijl ze haar eigen weg zoekt en zichzelf bevrijdt van de beperkingen die haar werden opgelegd. Haar creativiteit en vastberadenheid resulteren uiteindelijk in een van de meest geliefde klassiekers uit de wereldliteratuur.

Mis Het Niet!

Mis deze kans niet om “Emily” te zien in de Bogerd in Druten op dinsdag 5 september om 20:00 uur. Het is niet alleen een filmvertoning, maar ook een viering van vrijheid, individualiteit en de kracht van passie. Bestel nu je kaarten en bereid je voor op een avond vol inspiratie en verwondering.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen