Maas & Waals Springkussen Festijn 2023

Foto: Typisch Joris Events

Beneden-Leeuwen – Bereid je voor op een dag vol plezier en avontuur voor kinderen tot 12 jaar! Op vrijdag 20 oktober 2023 vindt de tweede editie van het Maas & Waals Springkussen Festijn plaats bij MFA De Rosmolen, gelegen aan de Leliestraat 19 in Beneden-Leeuwen.

Wat kun je verwachten:

Tijdens deze spannende dag zal de gymzaal worden omgetoverd tot een waar springkussenparadijs, compleet met een uitdagende stormbaan en verschillende leuke spellen voor kinderen. Het belooft een onvergetelijke dag vol plezier en avontuur te worden voor de kleintjes!

Details:

  • Tijd: Het evenement is geopend vanaf 10:00 uur en duurt tot 17:00 uur, zodat kinderen de hele dag kunnen genieten van de activiteiten.
  • Locatie: Het festijn vindt plaats in MFA De Rosmolen, gelegen aan de Leliestraat 19 in Beneden-Leeuwen.
  • Leeftijd: Het evenement is speciaal ontworpen voor kinderen tot 12 jaar.
  • Entree: De toegangsprijs bedraagt 8,50 euro per kind. Ouders hebben gratis toegang.

Tickets:

Tickets kunnen worden gekocht bij MFA De Rosmolen en Typisch Joris Events na de zomervakantie. Als je liever online boekt, is dit ook mogelijk, maar er geldt een extra servicekosten van 1,00 euro.

Dus, markeer vrijdag 20 oktober 2023 in je agenda en kom langs bij MFA De Rosmolen in Beneden-Leeuwen voor een dag vol springplezier en avontuur voor de kinderen! We kijken er naar uit om je daar te zien!

Opmerking: Deze informatie is gebaseerd op gegevens tot september 2021. Zorg ervoor dat je de laatste updates en eventuele wijzigingen in de plannen controleert bij MFA De Rosmolen of Typisch Joris Events.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen