Vanaf september bij Huidkliniek Maas en Waal; De nieuwste en krachtigste laserontharing!

Foto:

Vanaf 12 september introduceert Huidkliniek Maas en Waal een nieuwe laserbehandeling die doeltreffend, krachtig en veilig is. We zijn verheugd dat we als eerste kliniek in de regio de Clarity II Alexandrite/Nd-YAG combinatielaser gaan gebruiken.

De Clarity II laser is een geavanceerd apparaat met twee golflengten, waardoor het mogelijk is om haargroei met wel 90% te verminderen, ongeacht of je een lichte of donkere huid hebt (zelfs huidtype 5 en 6). Het grootste voordeel is dat deze effectieve laserbehandeling minder pijnlijk is en geschikt is voor zowel dikke als dunne gepigmenteerde haren.

Bij Huidkliniek Maas en Waal benutten we de nieuwste lasertechnologie met de krachtige Alexandrite/Nd-YAG laser. Dit stelt ons in staat om zelfs de fijnste en lichtste haren aan te pakken. Bovendien is onze behandeling tot 45% sneller dan andere lasers dankzij de grote spotgrootte, wat tijd bespaart. De procedure wordt als vrijwel pijnloos ervaren vanwege de cryo-koeling die wordt toegepast.

Veiligheid staat bij ons voorop. Met de unieke eigenschappen van de laser kunnen we alle huidtypes veilig en effectief behandelen, zelfs tijdens de zomermaanden. Onze behandelingen worden uitgevoerd door ervaren huidtherapeuten met een HBO-opleiding en expertise in lasertherapie.

Overweeg je een behandeling? Neem de tijd om je lekkerder in je eigen lichaam te voelen. Als je geïnteresseerd bent in onze laserontharing, kun je gebruik maken van een pakketkorting van 5 sessies met 1 sessie gratis. Wil je klaar zijn voor de zomer? Plan dan nu je gratis intakegesprek bij Huidkliniek Maas en Waal. Deze aanbieding is geldig tot en met 31 oktober.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen