Vakkundige Hulp en Tips voor Reizen met Openbaar Vervoer door OV Ambassadeurs

Foto: OV Ambassadeurs

Reizen met het openbaar vervoer kan soms uitdagend lijken, vooral voor nieuwkomers. Maar er is goed nieuws: de OV-ambassadeurs staan klaar om te helpen!

Met hun uitgebreide kennis en ervaring in het gebruik van het openbaar vervoer, zijn ze de perfecte gidsen om je op weg te helpen. Of je nu vragen hebt over abonnementen, OV-chipkaarten of simpelweg hoe je de trein, bus of tram kunt nemen, de OV-ambassadeurs zijn er om je te begeleiden.

Interactieve Online Informatiebijeenkomsten

Om nieuwkomers te ondersteunen, organiseren de OV-ambassadeurs interactieve online informatiebijeenkomsten. Deze bijeenkomsten bieden een kleinschalige setting waarin je stap voor stap wordt begeleid. Van het kiezen van het juiste abonnement tot het aanvragen en gebruiken van een OV-chipkaart, de ambassadeurs delen graag hun kennis. De eerstvolgende bijeenkomsten vinden plaats op:

  • Donderdag 7 september 2023
  • Woensdag 1 november 2023

Elke sessie begint om 13:30 uur en duurt maximaal een uur. Het beste van alles? Deelname is volledig kosteloos. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar 038 – 45 40 130. Na registratie ontvang je een inlogcode waarmee je moeiteloos kunt deelnemen via je telefoon, tablet of computer.

Uitgebreide Ondersteuning

Naast de online bijeenkomsten bieden de OV-ambassadeurs een scala aan andere ondersteunende activiteiten. Denk aan een telefonisch spreekuur, maandelijkse inloopspreekuren, proefreisjes en fysieke informatiebijeenkomsten. Een volledig overzicht van alle activiteiten en aanvullende informatie is beschikbaar op de website: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

De OV-ambassadeurs zijn toegewijd aan het vereenvoudigen van jouw reis met het openbaar vervoer. Of je nu voor het eerst de stap zet in het openbaar vervoer of wat extra begeleiding zoekt, de OV-ambassadeurs staan klaar om jouw reis zo soepel mogelijk te laten verlopen. Reis met vertrouwen dankzij de ondersteuning van de OV-ambassadeurs!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen