Volgende week zondag belooft bruisende Dag van Druten met grote braderie en vermaak

Foto: DruPro

DRUTEN – Volgende week zondag, op 6 augustus, staat het pittoreske dorp Druten weer in het teken van de jaarlijkse Dag van Druten. Deze langverwachte feestdag trekt jaar in, jaar uit talloze bezoekers naar het charmante plaatsje, waar jong en oud kunnen uitkijken naar een dag vol vermaak en gezelligheid.

Een van de grootste trekpleisters van de Dag van Druten is de uitgestrekte braderie in de winkelstraat. Koopjesjagers kunnen hun hart ophalen en heerlijk struinen tussen de vele gevarieerde kramen. Of je nu op zoek bent naar leuke souvenirs, ambachtelijke producten of trendy mode-items, de braderie biedt voor ieder wat wils.

Maar dat is nog niet alles. Voor zowel kinderen als volwassenen is er een keur aan activiteiten en vermaak te vinden. Op de Markt worden allerlei leuke attracties opgesteld, waar de jonge avonturiers zich kunnen uitleven. Daarnaast is er verrassend straattheater te bewonderen in allerhande soorten en maten, wat voor een lach en verbazing zal zorgen.

Muziekliefhebbers komen ook ruimschoots aan bod tijdens de Dag van Druten. Diverse optredens zullen plaatsvinden voor én achter de kerk, waar lokale artiesten hun talenten tonen en de sfeer verhogen met vrolijke deuntjes.

De toegang tot de Dag van Druten bedraagt 3 euro. Voor gezinnen met kinderen is het goed om te weten dat kinderen tot en met twaalf jaar gratis toegang hebben, waardoor het evenement voor het hele gezin toegankelijk is.

De organisatie heeft er alle vertrouwen in dat het een geslaagde dag zal worden en hoopt op een grote opkomst van enthousiaste bezoekers. Volgende week zondag belooft een onvergetelijke en bruisende Dag van Druten te worden, vol gezelligheid en vertier voor jong én oud.

Voor meer informatie over het programma en de festiviteiten, kun je terecht op de officiële website www.drupro.nl. Bereid je voor op een dag vol plezier en geniet van al het moois dat de Dag van Druten te bieden heeft.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen