Reis terug naar de Jeugd van Toen met de SEM Sixtiesband bij Museum Tweestromenland

de bandleden van SEM
de bandleden van SEM
Foto: SEM

Beneden-Leeuwen, 26 juli 2023 – De zomerse sfeer komt tot leven in Beneden-Leeuwen terwijl Museum Tweestromenland zich klaarmaakt voor een nostalgisch muzikaal evenement. Op zondag 13 augustus brengt de SEM Sixtiesband het verleden tot leven tijdens de tentoonstelling “De Jeugd van Toen, Jeugdcultuur 1960–2000”. Als een echte tijdmachine neemt de band het publiek mee op een muzikale reis naar de jaren 60, waar provo’s, nozems en hippies het straatbeeld bepaalden.

SEM, een afkorting van de achternamen van de oorspronkelijke drie bandleden, is inmiddels een begrip geworden in Maas en Waal en omstreken. De huidige zesmansformatie bestaat uit getalenteerde muzikanten die de authentieke sound van de jaren 60 tot leven brengen:

  • Cees Sengers – Zang
  • Beaky Engelen – Gitaar, mondharmonica, zang
  • Hans Spin – Gitaar, zang
  • Charlie Scanlon – Toetsen, zang
  • Leonard Holtzer – Basgitaar
  • Theo Willems – Drums

Met een repertoire dat de essentie van die tijd vastlegt, belooft de SEM Sixtiesband een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Bezoekers kunnen genieten van iconische hits uit die periode, terwijl ze terugdenken aan de roerige tijden van maatschappelijke veranderingen en muzikale revoluties.

Voor degenen die de reis naar het verleden willen meemaken, zijn de kaartjes verkrijgbaar voor slechts € 9,00. Vanaf 13:00 uur zijn de kaartjes ter plekke te koop, met tevens toegang tot het museum. Museum- en Vriendenkaarthouders krijgen gratis toegang tot het concert. Ook gelden de andere entreeprijsacties voor deze bijzondere gelegenheid. Het concert begint stipt om 14.00 uur.

Voor meer informatie over dit onvergetelijke evenement, bezoek de website van Museum Tweestromenland op www.museumtweestromenland.nl of volg hen op sociale media.

Kom op 13 augustus samen en laat de SEM Sixtiesband je meenemen op een muzikale reis door de tijd, terug naar de jeugd van toen. Mis dit unieke optreden niet en maak je op voor een onvergetelijke ervaring vol herinneringen en melodieën van weleer!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen