Doe ook mee! 18 maart Landelijke Opschoondag

Foto: Reinier Jansen

Op zaterdag 18 maart is de Landelijke Opschoondag! Op deze dag ruimen in heel Nederland mensen samen zwerfafval op. Ook in de gemeente Druten zetten we ons samen in voor een frisse en schone omgeving. Kunt u niet op 18 maart? Zwerfafval opruimen kan altijd. Starten kan ook vandaag!

Organiseer een actie

Wilt u een opschoon actie organiseren op 18 maart? Meld uw actie aan via de website van Nederland Schoon(Deze link gaat naar een externe website). De gemeente Druten leent handschoenen en vuilniszakken uit aan inwoners die zwerfafval op ruimen. Ook halen we het afval dat u opruimt op. Stuur hiervoor een e-mail naar [email protected].

Meld u aan als Wijkheld

Samen buiten zijn met vriendjes en vriendinnetjes, zwerfafval opruimen en er ook nog een zakcentje mee verdienen. In de gemeente Druten helpen al veel kinderen én volwassenen met het hele jaar door met het opruimen van zwerfafval. Dit zijn echte Wijkhelden.

Wilt u of uw kind helpen met het opruimen van zwerfafval? Of ruimt u al regelmatig zwerfafval op en bent u nog niet aangemeld als Wijkheld? Meld u aan via de website van Wijkhelden(Deze link gaat naar een externe website). U krijgt dan van Dar een knijper en veiligheidshesje. En u kunt een pasje aanvragen om het afval dat u opruimt in de ondergrondse container te doen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen