Nieuwe centrummanager van Druten centrum

Foto: Werkorganisatie Druten Wijchen

Miranda Rosmalen – Buninga is als centrummanager het aanspreekpunt voor de ondernemers in het centrum. Ze werkt samen met ondernemers, Stichting Ondernemersfonds Druten Centrum (SODC) en gemeente Druten aan een mooi en bruisend centrum in Druten.

Miranda is in december al gestart met de kennismaking met verschillende centrumondernemers en gaat hier in het nieuwe jaar mee door. Ze gaat zich na haar kennismakingsronde eerst richten op de uitvoering van de commerciële evenementenkalender voor 2023.

“Tegelijkertijd wil ik een basis leggen voor het verbeteren van de organisatie van het centrummanagement. Mijn doel is om de communicatie te verbeteren tussen de ondernemers onderling en tussen de klanten en bezoekers van het centrum. Maar ook de bezetting van de verschillende werkgroepen en de inzet van vrijwilligers is onder mijn aandacht”, aldus Miranda.

Een nieuw gezicht

Tot 2020 heeft Miranda een eigen winkel gehad in Beuningen. Ze is sinds vorig jaar centrummanager van Beuningen en blijft dat naast haar functie als Centrummanager van Druten ook doen. Druten kent Miranda ook erg goed. Ze heeft namelijk 13 jaar in Druten gewoond en woont nog steeds in de buurt (Ewijk).

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen