Kom naar de open dag van Fitnessclub Druten (advertorial)

Foto: Fitnessclub Druten

Is het tijd om weer in beweging te komen? Kom dan zondag 11 september naar onze open dag! Dit is dé kans om een kijkje te nemen in onze Fitnessclub, vragen te stellen en te ontdekken of onze club bij jou past! Schrijf jij je op 11 september direct in tijdens jouw bezoek aan de club of online, dan profiteer je van onze open dag actie! Je betaalt dan geen inschrijfgeld à € 25,- en ontvangt € 10,- shoptegoed voor onze ledenwebshop!

Alles onder een dak bij Fitnessclub Druten

Fitnessclub Druten is onderdeel van Fitnessclub Nederland en gevestigd aan de Klepperheide. Wij vinden verantwoord sporten belangrijk. Daarom maak je gebruik van de professionele apparatuur van Technogym en bespreek je jouw sportdoelen altijd met een fitnesscoach.

Onze leden komen bij ons voor hun plezier, gezondheid of om te ontspannen. Je kunt bij ons terecht voor groepslessen, fitness en squash of padel. Voor de nodige ontspanning kun je terecht in onze wellness, die bestaat uit een zwembad en 2 sauna’s. Wat de motivatie ook is; wij helpen iedereen graag met het behalen en behouden van een gezonde leefstijl!

Padel!

In Fitnessclub Druten opende op 6 februari de eerste locatie van Padelclub Nederland. Heb jij nog nooit een spelletje padel gespeeld? Kom het dan zeker eens proberen! Padel is een combinatie van tennis en squash en wordt met 4 personen gespeeld. Het is een spel dat staat voor lange rally’s waarbij tactiek belangrijk is, maar dat ook snel te leren valt. Je kunt los een baan huren voor 1,5 uur of kiezen voor een padelabonnement. Meer weten! Bezoek dan de website: www.padelclubnederland.nl

Onze succesformule

Of je nou beginnend sporter bent of gevorderd: weten hoe fit je bent is van groot belang wanneer je regelmatig traint. Bij Fitnessclub Nederland start je daarom altijd met een fitheidstest! Aan de hand van deze resultaten én jouw doelen, wensen en mogelijkheden wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld tijdens de introductieles. Deze oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Vervolgens maken we, als je dat wilt, iedere 6 weken met jou een afspraak. Tijdens deze afspraak kunnen we jouw trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie nogmaals testen met de fitheidstest. Zo weet je of je vooruitgaat en of we moeten bijsturen!

Abonnementen voor 3 maanden

Weet je niet zeker of fitness en het volgen van groepslessen iets voor jou is? Probeer het! Een abonnement is namelijk voor drie maanden en vervolgens maandelijks opzegbaar. Kies je wel voor een jaarabonnement, dan kun je deze zonder kosten tijdelijk stopzetten, mocht je bijvoorbeeld op vakantie gaan.

Open dag actie

Tijdens onze open dag kun je profiteren van een leuke actie! Wanneer jij je op zondag 11 september tussen 10.00 – 16.00 uur inschrijft als nieuw lid hoef je geen inschrijfgeld te betalen à € 25,-. Daarnaast ontvang je bij jouw inschrijving € 10,- shoptegoed voor onze ledenwebshop! Om te profiteren van deze open dag actie kun je jezelf ook de hele dag via de website inschrijven.

Wil je meer weten over ons? Volg ons dan via Instagram en Facebook.
Fitnessclub Druten. Voor jou dichtbij.

Adres: Klepperheide 17, Druten
Telefoonnummer: 0487 – 745096
E-mail: [email protected]
Website: www.fitnessclubnederland.nl/clubs/druten/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen