Te koop: kapel Boldershof in Druten

Foto: Gemeente Druten

De monumentale kapel Boldershof in Druten staat te koop. De huidige eigenaren zijn samen met de gemeente Druten op zoek naar een koper. We zoeken iemand die kunst en cultuur wil ondersteunen en tegelijkertijd opbrengst krijgt van financiƫle middelen.

De kapel is in 1907 ontworpen door Edouard Kuypers. In 2010 is de kapel grondig gerestaureerd. De gemeente Druten heeft de kapel aangewezen als monument zodat hij behouden blijft voor de komende generaties. Durft u het aan om te investeren in deze bijzondere kapel in een exclusieve omgeving?

Mogelijkheden van de kapel

De kapel is een bijzonder gebouw en biedt veel mogelijkheden. We geven u een aantal voorbeelden:

  • De kapel is geschikt voor het houden van (gezamenlijke) exposities, voorstellingen, vergaderingen en of andere bijeenkomsten.
  • De kapel is geschikt voor bedrijven die goed voor de dag willen komen met het ontvangen van hun relaties of een mooie werkruimte zoeken.
  • Een culturele club in het midden van Maas en Waal (met serieuze plannen) heeft interesse voor het gebruik van de kapel.
  • U kunt wonen in een gedeelte van de kapel. De gemeente Druten is, binnen kaders, bereid om serieuze mogelijkheden in de herbestemming een kans te geven.
  • Uiteraard kunt u ook zelf zorgen voor een invulling. Investeren in de kapel is een mooie kans met de huidige lage spaarrente.

Meer informatie

De huidige eigenaar is bereid om in de financiering een rol te spelen.

Op www.deboldershofkapel.nl vindt u meer informatie over de kapel. Ook vindt u op deze website de contactgegevens van de eigenaren.

Reacties