’s Heeren Loo opent nieuw restaurant in Druten

Foto: Sebastiaan van Beem

Op dinsdag 3 september opent ’s Heeren Loo aan de Veerdam in Druten een nieuw restaurant: De Kapitein, eten en drinken met een verhaal. Bij De Kapitein werken mensen met een beperking. Zij krijgen er de mogelijkheid aan het roer te staan van hun eigen ontwikkeling, sociale contacten op te doen en een bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Bij De Kapitein wordt gewerkt vanuit een nieuw en uniek horecaconcept. Bezoekers kunnen kiezen uit vier foodbars: een tostibar, een yoghurtbar, een soepbar en een koffiebar. Er is voor dit concept gekozen juist om de cliënten zo veel als mogelijk aan het roer te laten staan.

De Kapitein is geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 16.30 uur. Adres: Veerdam 1, 6651 KB Druten

De Veerdam

De Veerdam ligt aan de noordzijde van Druten, direct aan de Waal. Een plek waar je heerlijk kunt recreëren aan het water. Aan de steiger ligt het voormalige bunkerschip bestaande uit verschillende horecagelegenheden, waaronder de Kapitein. In de zomermaanden vaart vanaf deze plek het fiets- en voetveer naar Dodewaard.

’s Heeren Loo

‘s Heeren Loo ondersteunt in bijna heel Nederland mensen met een verstandelijke beperking of andere beperking. Met meer dan 125 jaar aan kennis en ervaring uit de praktijk en de nieuwste inzichten uit wetenschappelijk onderzoek en innovaties. Zo helpen we mensen verder. www.sheerenloo.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen