Column: De Groene Kiosk volop in gebruik

Foto: Druten

Sinds 2022 houdt de kiosk uit Nijmegen de gemoederen in Druten bezig. De kiosk die onze gemeente van de gemeente Nijmegen heeft overgenomen, moest een mooie plek krijgen in Druten.

Het heeft even geduurd. De grootste uitdaging was niet direct om een plek in het centrum te vinden, maar om de kiosk een mooie plek binnen de gemeenschap te geven.

Een plek op de markt werd gevonden en nu heeft de kiosk ook een naam: De Groene Kiosk. Ik hoor u al denken: “Lekker origineel…”. Toch zegt de naam meer over de kiosk dan alleen de kleur van het gebouw. Verenigingen, scholen, clubs, MeerVoormekaar, goede doelen en nog veel meer organisaties hebben de kiosk omarmt. Organisaties met een ideële achtergrond, met een groen hart. Zij presenteren zich in De Groene Kiosk aan de gemeenschap van Druten en de bezoekers van het centrum.

Natuurlijk willen wij deze gebruikers een maximaal podium geven. Daarom zetten we de agenda van De Groene Kiosk maandelijks op de gemeentepagina in de Maas & Waler. Zo mist u niks. Natuurlijk kunt u met uw vereniging of goede doel ook een keer gebruik maken van de kiosk. De activiteiten in de kiosk mogen geen commerciële inslag hebben. Heeft u interesse? Neem dan contact op met onze centrummanager via [email protected].

Ronald Thoonen
Wethouder

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen